Els nostres productes

Fabricant MEDVA

Empresa líder en el mercat espanyol i europeu en el disseny i fabricació d' automatismes per a portes de garatge.

25 anys d' experiència en la fabricació de grups hidràulics, consoliden a MEDVA com a empresa referent en el sector de l' automatisme i de l' automatització de portes.

A més podràs trobar una gran gamma de varietat d'accessoris per a portes automatitzades: amortidors, electrònica, senyalització, bandes resistives, òptiques, radars, panys i pestilles.

Durant aquests anys MEDVA sempre ha treballat per estar a l'avantguarda en la fabricació d'automatismes i motors per a portes, introduint al mercat productes de referència com és el cas de la seva guia automàtica per als vianants "Mag·net".

Notícies

CONTROLGIR-30

El nou controlador amb més capacitat de frenada 30 Nm CONTROLGIR-30 ha estat desenvolupat per MEDVA per regular i controlar la velocitat de la porta

Llegir més »
kit panel solar

Kit Panel Solar

Una forma segura i sostenible per "moure" la teva porta automàtica ¿Alguna vegada t'has trobat amb dificultats a l'hora d'alimentar un automatisme per

Llegir més »

MEDVA i les seves 3 claus

Tots els nostres productes i serveis es basen en 3 passos clau

Treballem amb el client

Assessorem i treballem amb cadascun dels nostres clients per oferir-te el producte més adequat per al teu projecte

Assegurem la nostra qualitat

Medva garanteix que els productes oferts compleixen amb la normativa vigent i tenen una llarga vida útil.

Lliurament postvenda

Oferim un servei postvenda amb la possibilitat de contactar amb el nostre departament tècnic per a possibles preguntes.

Empreses, comunitats de veïns, fàbriques, finques, cases particulars... Tots aquests edificis tenen un element en comú: L'automatització de les seves portes d'accés per facilitar l'entrada i sortida a les seves instal·lacions.

En Medva dissenyem i fabriquem tots els elements necessaris per automatitzar les seves portes i/o controlar l'accés a les seves propietats. Tenim solucions d'automatització per a tot tipus de portes; basculants, batents, corredisses, corredisses telescòpiques, seccionals, enrotllables, corredisses per als vianants, pilones, barreres... etc.  Però no només treballem en l'automatització de portes, sinó que també ens encarreguem que les instal·lacions tinguin la seguretat òptima per a tots aquells usuaris que interactuen o es troben a la rodalia de la porta. Subministrant als tècnics; bandes de seguretat (òptiques o resistius), detectors, fotocèl·liques, accessoris de senyalització i amortidors hidràulics.

Portem més de 25 anys en el sector, la qual cosa ens permet desenvolupar la nostra activitat en un marc de serietat i seguretat. Així, podem oferir als nostres clients garanties i avantguarda en el desenvolupament dels millors motors i automatismes per a portes.

El nostre objectiu és mantenir-nos al capdavant de la innovació i amb un esperit constant de millora. Gràcies a això, hem pogut desenvolupar i introduir al mercat productes novedosos, com són les portes automàtiques per als vianants Mag·net. Que com la resta dels articles del nostre catàleg, estan realitzades amb materials d' alta qualitat.

Tipus de portes automàtiques

Al mercat hi ha diferents models de portes i de motors, perfectes per als garatges amb obertura automàtica. I és que les necessitats de cada client i les seves circumstàncies (empreses, comunitats de propietaris, habitatges unifamiliars, finques...) no són sempre les mateixes. Cada persona i lloc precisen d' un tipus o un altre d' automatització.

Aquesta solució aporta una gran comoditat, ja que no has de baixar-te del vehicle per obrir la porta de forma manual. Però això no és l'únic, sinó que també ofereix una major seguretat als edificis i als usuaris. Hi ha zones en les quals no és segur baixar-te o deixar encès el vehicle per anar obrir la porta, o fins i tot en zones molt transitades no és fàcil aturar el trànsit per anar obrir la porta del teu garatge.

Per tant, en funció del tipus de porta que tinguis a l'entrada de la teva propietat, et recomanarem els millors motors per a portes. Així, podràs gaudir de tots els seus avantatges.

Portes basculants

Aquest nom es deriva de la seva forma d' obertura, ja que la basculen des d' una posició vertical a una d' horitzontal. Com hauràs pogut comprovar en multitud d'ocasions, les portes automàtiques basculants són a Espanya unes de les més populars en llars, empreses i zones residencials.

El baix preu, la versatilitat i la senzillesa d' aquest tipus d' entrades admeten una gran varietat d' acabats. A més, poden escollir-les d' un full o de dos. Les primeres solen ser les favorites als garatges i, les segones, en complexos industrials.

El seu lliscament és molt silenciós i s'adapten a la perfecció a gairebé qualsevol sistema d'automatització. En Medva comptem amb tots els accessoris per a l'automatització de portes basculants, recanvis BASIC, ferramentes de les portes, obertura hidràulica... Pídenos el que necessites i estarem encantats d'haver-te d'arribar.

Portes Batents

Si comptes amb una porta batent sense automatismes, ja saps que has d'empènyer cap a dins per obrir i tirar al contrari per tancar. I si no la tens, segur que has pogut veure-les instal·lades en llocs com cases rurals, zones residencials, garatges...

Aquest tipus d'entrades poden fer-te la vida més fàcil, ja que permeten un sistema d'automatització mitjançant braços o mitjançant pistons. Gràcies a ells, augmentarà tant la teva comoditat com la de la resta de persones que utilitzin aquest pas.

En Medva disposem de tot tipus d'automatismes per a portes batents: motors batents, hidràulic HLR, hidràulic ECO o Gamma PW i PA Powertech. Tot el que necessites, ho tens a l'abast de la teva mà.

Portes corredisses

Les corredisses es caracteritzen per la seva obertura, ja que es llisquen sobre un riel en un pla horitzontal i de manera paral·lela al sòl. Instal·lacions empresarials, finques, edificis i zones residencials són llocs on s'instal·len amb freqüència.

Les que, a més, compten amb un sistema automàtic d'obertura són una excel·lent opció quant a qualitat, seguretat, comoditat i durabilitat. Si busques comprar recanvis de qualitat i duradors per a portes corredisses automàtiques, compta amb nosaltres. Disposem de cremalleres, guies telescòpiques i motors electromecànics per a portes corredisses com Gamma PL Powertech, Apolo, Eliot o Marte

Portes seccionals

Les seccionals són perfectes per incorporar solucions automatitzades d'obertura. Aquestes portes s'obren de manera vertical i feia dins, de manera que queda en paral·lel al sostre. Això fa que puguin estalviar un valuós espai.

Sens dubte, resulta una de les opcions més intel·ligents i modernes per optimitzar l'entrada i sortida de vehicles a la llar o en una empresa. A més, aquest tipus d'accessos tenen un altre avantatge a tenir en compte: un bon panell t'ofereix un bon aïllament tant tèrmic com acústic.

 

En relació als automatismes i recanvis per a portes seccionals, disposem de Thor/Indus, Gearbox, Gamma PG Powertech. Tots els nostres components són de la major qualitat i estan denjats per a una llarga durada.


Portes enrotllable

¿Prefereixes les enrotllables? En aquest cas has de saber que necessiten que els millors motors incorporin l'última tecnologia per garantir el seu automatitzat. Aquestes portes disposen d' una obertura vertical que s' enrotlla a la part superior del buit.

Trobaràs portes enrotllables automàtiques en accessos a finques rurals, naus industrials, garatges i locals comercials, entre altres llocs. I com podràs comprovar, comptar en aquest tipus de portes amb un sistema d'automatització les fa més pràctiques.

 Si necessites substituir el motor Easy d'una porta enrotllable o uns nous inversors, pots comptar amb nosaltres. La qualitat i la garantia dels nostres equips parlen per nosaltres.

Un altre tipus de productes per a solucions d'automatització de portes

La professionalitat dels nostres equips de recerca i desenvolupament es basa en una llarga experiència en automatismes per a portes. Això és el que ens permet oferir als nostres clients no només les millors solucions, sinó també les de millor qualitat.

Utilitzem sempre materials d'una qualitat garantida per facilitar la tasca dels nostres clients. Per això, al costat dels motors hidràulics i la resta d'accessoris necessaris per poder automatitzar una porta, també disposem d'altres productes.

Barreres, pilones i aparcaments

Quan es necessita instal·lar un control d'accés per a vehicles, les barreres d'entrada automàtiques són una de les solucions preferides. Es componen d' una barra mòbil que se sosté en una estructura fixa.

Els sistemes automatitzats de barreres posseeixen diversos avantatges, entre elles que no precisen d' un gran manteniment o neteja. A més, ofereixen una sensació innovadora i alleugereixen els ingressos a certs edificis o les seves sortides, ja que les barreres manuals són molt més lentes i generen més embotellaments.

Tant si vols instal·lar, com si busques qualsevol tipus de recanvi per als sistemes de barreres automatitzades, posa't en contacte amb nosaltres.

Panys i pestells

Els panys de les portes de garatge solen oferir una certa seguretat, tot i que no totes ho fan al mateix nivell. ¿De què dependrà? Al final, el tipus de porta que hagis instal·lat marcarà el tipus de pany que pots col·locar. Així, no és el mateix el pany per a una porta batent, per exemple, que per a una porta corredissa o una basculant.

Si necessites comprar panys elèctrics o hidràuliques per a la teva porta de garatge automàtica, pestilles de doble fulla, etc. contacta amb nosaltres.

Amortidors i frens

¿Vols un extra de seguretat per a la teva porta corredissa? Si la teva resposta és afirmativa, compra els nostres amortidors lineals, amortidors radials o frens. Et seran de gran utilitat en portes corredisses tallafocs o amb desnivell.

Electrònica

Al nostre catàleg també vas a poder trobar diferents components electrònics per instal·lar qualsevol tipus d'automatisme per a portes.

Antenes, controls d'accés, quadres de 24V, quadres trifàsics, receptors exteriors o interiors, emissors i gestió d'emissors, entre altres molts productes que poden personalitzar els teus requisits d'obertura i tancament de la teva porta automatitzada.

Seguretat i senyalització

Si vols instal·lar automatismes per a portes però no vols que la seguretat o senyalització siguin deficients i puguin provocar accidents o posar en risc a persones o animals, estàs al lloc indicat. En el nostre catàleg de productes trobaràs fotocèl·lules, làmpades i semàfors, finals carrera, paracaigudes, gomes anti-pinçament, bandes de seguretat, tant resistives com òptiques, càmeres de seguretat, commutadors, tapajuntes... etc.

Treballar amb Medva és treballar amb qualitat garantida. Ens comprometem amb les necessitats dels nostres clients i els oferim les solucions més adequades a l'hora d'instal·lar els millors automatismes i motors per a portes.